top of page

Purees 50% Fruit

Εάν θέλετε μια πιο οικονομική λύση, με περισσότερη ζάχαρη και πηκτικά στοιχεία, δοκιμάστε τους παστεριωμένους πουρέδες μας. Ενδείκνυται για επιχειρήσεις χωρίς υποδομή κατάψυξης. Το ποσοστό του φρούτου είναι κατά μέσο όρο στο 45%.

0E7A0237.JPG
B1CF3302-A8B5-4F2F-9B9A-1DE5D41F3C16.jpeg

Παστεριωμένος Πουρές Φράουλα

Ο παστεριωμένος Πουρές Φράουλα αποτελείται από 45% φρούτο, Αιγυπτιακής προέλευσης.

A749AD8A-156B-4177-B557-858637AFC061.jpeg

Παστεριωμένος Πουρές
Πάσιον Φρούτ

Ο παστεριωμένος Πουρές Πάσιον Φρούτ αποτελείται από 45% φρούτο, Περουβιανής προέλευσης.

6B014B8F-8FD2-4A39-B4CF-F45A743AFEF2.jpeg

Παστεριωμένος Πουρές Ανανά

Ο παστεριωμένος Πουρές Ανανά, αποτελείται από 45% φρούτο, προέλευσης Κόστα Ρίκα.

1C55262D-7189-4035-AA5A-7AA835277915.jpeg

Παστεριωμένος Πουρές Μάνγκο

Ο παστεριωμένος Πουρές Μάνγκο, αποτελείται από 45% φρούτο, προέλευσης Κόστα Ρίκα.

bottom of page